1 Ekim 2014 Çarşamba

essence alışverişim :)


Herkese merhaba...
İnadına gülmeye çalıştığımız bu günlerde yüzümü biraz daha güldürmeyi başaran bir şey oldu. Yalovada yaşıyorum ve  burada öyle her markayı bulabileceğiniz bir imkan yok. En çok ulaşmak istediğim markalardan biri olan essence le geçen gün şans eseri girdiğim küçük bir kozmetik dükkanında karşılaştım ve çok şaşırdım. Bir sürü dükkandan hiç ummadığım bir yer essence ürünleri getiriyormuş meğer. Çok sevindim ve hemen acelem olması sebebiyle bunları kaptım. 

Şu anda bunları burda yazıp konuşamayacağım malesef. Henüz deneme fırsatım olmadı hemde kısacık geçmek istemiyorum. Kullandıktan sonra hepsinin ayrıntılı yazısını tekrar burda okuyabilirsiniz. Hem çok beğendiklerimi sizler içinde depolayıp yeni çekilişler yapabilirim. Ne dersiniz? 

6 yorum:

  1. Yaaa, ben koca Izmir'de şu aldıklarının hiçbirini bulamıyorum, çok şanslısın. :( Güzel günlerde kullan :) Ve yazılarını hemen bekliyoruz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ciddimisin izmirde gratis var diye biliyordum

      Sil
    2. Gratis'te de Rossmann'da da hatta minik kozmetik dükkanlarında da var Essence ama hiçbir şey yok. Biten bitmiş, yeni koleksiyonlar da gelmiyor, biten ürünlerinn yenisi de gelmiyor. :/ Burdan yetkililere bir isyan olsun eheh :)

      Sil
    3. Ay o da kötüymüş hemde koskoca büyükşehir de :-o

      Sil
  2. Çok güzel şeyler almışsın özellikle pudradan memnun kalacaksın bence zira yazın kurtarıcısıydı benim için :)İnadına gül bu dünyada çünkü hiçbir şey senden değerli değil :)Öperim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım benim pudra iyiyse çok sevindim çünkü daha önce hiç transparan pudra tercih etmedim hep bi garipsedim öyleyse benimde favorilerime eklenir çok iyi :)

      Sil